Sponsor openingHet 13de Leiden Chess Tournament zal officieel worden geopend op het plein bij tearoom Catwalk aan de Steenstraat te Leiden. Het centrale middelpunt bij de entree van Leiden en nabij het centraal station.
Op donderdag 11 juli (vanaf 17:00 – 19:00 uur) spelen de duo’s Roel Piket (hoofdsponsor) & Chanda Sandipan tegen het duo Bert van der Marel & Deep Sengupta een match doorgeefschaak (Transfer Chess) over twee partijen.

Een groep van onze (co)sponsors alsmede andere genodigden zullen hierbij aanwezig zijn. Ook de off. loting (bordvolgorde) van de kroongroep alsmede de startkleur van de nummers één in de groepen worden dan geloot. Evenals in voorgaande jaren is de opening mogelijk dankzij de steun van het Ondernemersfonds Leiden. Een ieder die daarvoor belangstelling heeft is vanzelfsprekend welkom om dit te komen bekijken.

In het hoofdtoernooi is er nog erg veel ruimte om te komen deelnemen.
Zie de route- reisadvies aan de rechterzijde op deze website (download de *.pdf).