Nu inschrijvenDe speciale dertiende editie van het Leiden Chess Tournament (13 is ons geluksgetal) zal worden gehouden in een grote sporthal! Dat geeft de organisatie de ongekende luxe van meerdere groepen. Naast een zgn. ‘professionele’ groep A met FIDE-ratinghouders van meer dan 2000, zijn er nu ook groepen van ratinghouders lager dan 2000 en een groep aanstormende schakers met een rating lager dan 1500. Ook zijn er dit jaar mogelijkheden voor vierkampen in het eerste weekend en het tweede weekend, waardoor ook die liefhebbers aan bod komen in ons gezellige toernooi. Binnenkort meer hierover..
Alle overige info onder de buttons bovenaan deze website.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk in een digitaal inschrijfformulier op deze website: 

Inschrijven LCT 2019

Let wel op dat u de groep – waarin u graag acteert – aanklikt!