t-shirt witTwee dagen voor het openingsevenement met een kloksimultaan van de 13-jarige nummer één in het toernooi van dit jaar, Nihal Sarin, zitten we al bijna volgeboekt. Met 150 deelnemers in twee groepen kunnen we er in principe nog maar zo’n tien spelers bijboeken. Anders zit je erg ongemakkelijk te spelen en dat willen we nu eenmaal niet in Leiden.

Erg sterke jongeren
Als je naar het deelnemersveld van de A-groep kijkt (77 spelers/sters) kun je zien dat we meer dan vijfendertig titelhouders hebben.

Dat is bij mijn weten een record, want nog niet eerder hadden we zoveel sterke spelers (vooral jongeren) in Leiden te gast. Het wordt dan ook moeilijk te voorspellen wie dit toernooi gaat winnen. Twee ex-winnaars zijn aanwezig, maar die zullen een zware kluif hebben aan dit veld.

T-shirts
Omdat we weer eens wilden voldoen aan een vraag uit de zaal zullen we naast de zwarte t-shirts nu ook een witte versie aanbieden (zie bijgaande foto) tegen kostprijs van goede kwaliteit t-shirt (7,50). Met een toernooi logo voor- en achterop de shirt. Tijdens het toernooi in de barruimte aan te schaffen/bestellen.
Graag tot ziens op donderdagmiddag 12 juli (17:00 uur) bij de opening dan wel op vrijdag de dertiende bij de start in het Leidse denksportcentrum.