Inschrijven is alleen nog maar mogelijk indien er op vrijdag 14 juli aan de zaal wegblijvers zijn!

Inschrijfgeld (zie onder button Programma) naar de stichting Denksportpromotie NL83 RABO 0119 997 649 o.v.v. LCT 2017


DeelnemenBeste schaakvrienden(innen), zoals jullie onder de buttonsĀ  van de A- als de B-groep kunnen zien is de deelnemerslijst op papier al over de 160 deelnemers gegaan. Er blijven er altijd wel een aantal weg aan de inschrijftafel, maar we dienen nu op onze tellen te passen. Om nog enigszins goed achter je bord te kunnen zitten hebben we de ruimte nodig.

We zijn dit jaar uitzonderlijk populair onder buitenlandse deelnemers (uit meer dan 14 landen) dus gaan we opletten hoeveel er mogelijk weg kunnen blijven bij het aanmelden op vrijdag 14 juli a.s. (van 16:30-18:30 uur).
Zoals onze regels vermelden zullen we vanaf 7 juli a.s. een reservelijst maken van aanmeldingen die nog niet het inschrijfgeld hebben overgemaakt. Op die manier weten we zeker of iemand zal verschijnen in de eerste ronde. Stuur een mailtje (LCT 2017@xs4all.nl) als u vragen omtrent uw deelname heeft!