Howell-WelyLCT2015In de tiende editie van het Leiden Chess Tournament is de organisatie erin geslaagd – na snoeiharde onderhandelingen – twee meervoudig Nederlands kampioenen in het deelnemersveld te krijgen! PengLCT

Nadat eerder al kampioene GM Zhaoqin Peng haar eerste toernooideelname had toegezegd, kwam de organisatie deze week ook tot overeenstemming met meervoudig nationaal kampioen en topgrootmeester Loek van Wely (op internet bekend als ‘King Loek’).

Beide grootmeesters namen al eens deel aan een LCT openingsfestiviteit, maar zullen nu de degens kruisen op de 64 velden in het Open jubileum toernooi. Met daarnaast een kroongroep van vier sterke regionale schaaksters is het opnieuw uitkijken naar een mooi en spannend evenement in Leiden. Zie de voorlopige deelnemerslijsten onder de buttons A en B-groep.