Leaderr2015-411x145
—————————————————————————————————————————————————
Inschrijven LCT 2015 (LET OP! Maximaal 160 deelnemers)                   –  UNKG0001-25  Information  –
—————————————————————————————————————————————————

inschrijfbutton250In de negende editie van het Leiden Chess Tournament van 17 t/m 26 juli 2015 zullen vooralsnog vier voormalige toernooiwinnaars acte de présence geven. De winnaar van vorig jaar Das Arghyadip (India) zal zijn titel komen verdedigen. De winnaar uit 2011, Sergei Tiviakov, zal weer in Leiden komen strijden alsmede de winnaar uit 2010 Predrag Nikolic. Hun deelname is al toegezegd, maar ook de winnaar uit 2012, de Engelse kampioen David Howell, zal weer naar Leiden komen.

Opening
David Howell heeft inmiddels ook zijn medewerking toegezegd voor een openingsspektakel in de historische binnenstad van Leiden. Een onvervalste Nederland vs Engeland match tussen King David vs King Loek (Nationaal kampioen Loek van Wely). Meer daarover in de komende maanden.

De inschrijving is open voor alle professionals en amateurs tot een maximum van 160 deelnemers. Inschrijven (klik op button inschrijven) kan uitsluitend middels een digitaal inschrijfformulier op deze website van het evenement.

Zie ook de voorlopige deelnemerslijsten onder de buttons A en B (140 deelnemers per update 5 juli..).

———————————————————————————————————
Inschrijven LCT 2015 (LET OP! Maximaal 160 deelnemers)
———————————————————————————————————