cosponsors in 2013Op donderdag 10 juli 2014 zal de Leidse grootmeester John van der Wiel het Leiden Chess Tournament 2014 openen. Dit Leidse internationale schaaktoernooi beleeft van 11-20 juli zijn achtste editie met ongeveer honderdvijftig deelnemers uit dit keer dertien verschillende landen. In de top dertig van dit evenement zullen meer dan twintig buitenlandse titelhouders spelen, waardoor er voor de vele sterke nationale en regionale schaaktalenten titelnormen mogelijk zullen zijn.

Grootmeester Van der Wiel zal het een dag voor het toernooi in een kloksimultaan opnemen – evenals vorig jaar de Engelse grootmeester David Howell – tegen tien cosponsors van het evenement. Het zal voor de Leidenaar een hele opgave worden om Howell’s resultaat uit 2013 – negen winstpartijen en een remise – te evenaren of zelfs te verbeteren.

Deelname is nog mogelijk.
U kunt u nog aanmelden op de volgende link: Inschrijven LCT 2014.