Op dit moment (eind juni 2014) staat de teller al plus/minus op 170 deelnemers in twee groepen en dreigen we in de 8ste editie uit ons jasje te groeien. Echter ook die 170 schakers zullen we wel een plek kunnen geven, maar er blijven jaarlijks toch nog altijd circa 10 a 15 spelers zonder kenninsgeving weg (vergeten af te melden etc.).

Als organisatie hebben we dan ook besloten dat als u het inschrijfgeld niet voor 1 juli heeft overgemaakt, u dan de kans loopt niet te kunnen worden ingedeeld bij een volle bak. De door ons zo gehate reservelijst komt dan weer in beeld en dat willen we niet! U kunt uw deelname bevestigen door het inschrijfgeld tijdig over te maken op rekeningnummer NL 83 RABO 0119 997 649 t.n.v. Denksportpromotie te Leiden. Voor 1 juli is dit met een korting 55 euro en na 1 juli 60 euro aan de zaal, indien nog mogelijk.

Op speciaal verzoek hebben we dit jaar weer de Leiden Chess Tournament t-shirt (zie foto van LCT´s Maaijveld van alles) in de aanbieding voor 7,50. Nu ook op verzoek in (medium) kleinere maten.

Graag tot ziens bij de opening op donderdag 10 juli vanaf 19.00 uur of op een van de negen speeldagen tot en met 20 juli.